Nyhedsbrev

×

Handelsbetingelser

Produktinformation:

På etlyklarborg.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til etlyklarborg.dk via info@etlyklarborg.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Klarborg Aps accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på etlyklarborg.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra etlyklarborg.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til elyklarborg.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og etlyklarborg.dk er først indgået, når etlyklarborg.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:

Det er muligt at betale med Dankort, Visa, Visa-electron, Mastercard, Maistro, American Ekspress og JCB.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra etlyklarborg.dk.

Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Fortrydelsesret / Reklamation :

Kunden har 14 dages fortrydelsesret ved e-handel hos etlyklarborg.dk. Varen må pakkes ud og undersøges for skader eller mangler. Hvis varen er beskadiget eller der forefindes mangler skal etlyklarborg.dk informeres senest dagen efter modtagelsen, enten via mail ( info@etlyklarborg.dk ) eller på telefon +45 98 24 53 43.

Hvis varen tages i brug må varen sendes retur inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis varen er beskadiget vil etlyklarborg.dk vurdere værdien af den tilbagesendte vare, hvorefter kunden vil få det vurderede beløb tilbage.

Yderligere spørgsmål til fortrydelsesret eller reklamation kan henvendes på info@etlyklarborg.dk eller på telefon +45 98 24 53 43.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

etlyklarborg.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for etlyklarborg.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og etlyklarborg.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Klarborg Aps’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for etlyklarborg.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

etlyklarborg.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Meddeler køber etlyklarborg.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler etlyklarborg.dk det modtagne beløb. Hele beløbet incl. fragtomkostninger ved forsendelse til køber. Etlyklarborg.dk dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Klarborg Aps tilbagebetaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.etlyklarborg.dk drives af firmaet:

Klarborg Aps
Rødhusvej 201
9490 Pandrup

CVR nr: 29921032

info@etlyklarborg.dk

Tlf: 98245343

Forbehold for ændringer:

Klarborg Aps forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbrug.dk