Nyhedsbrev

×

Samlerkatalog 2018

Klarborgs Samlerkatalog giver dig et overblik over hele Etly Klarborgs univers anno 2018. Kataloget gør det nemt at overskue sin samling og samtidig kan man holde styr på hvad man mangler og kan skrive på ønskesedlen. I kataloget find...
Læs mere

Lagerstatus: På lager

29,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Flot samler katalog med alle de Klarborgnisser og designs som er i sortiment i 2017, deriblandt de 33 modeller som kun forhandles i Etly Klarborg koncept butikker. Der er mulighed for at afkrydse de enkelte nisser, så man kan danne sig et overblik over sin egen personlige samling. 

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE