• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Bell Kornvalmue - Klarborg Morsdags Bamse 2022

Årets Morsdags Bamse fra Etly Klarborg. Giv din mor en helt særlig gave på mors dag som hun helt sikkert bliver glad for....
Læs mere

Lagerstatus: Ikke på lager

169,95 kr
Beskrivelse

Detaljer

Bell Kornvalmue

Hun elsker at pynte sig med naturens fine blomster. Hun venter tålmodigt på at den smukke og skrøbelige kornvalmue springer ud. Hun elsker når kornvalmuen springer ud og lyser op med sin smukke røde farve i kornmarkens kant. Selvom hun godt ved at kornvalmuen er skrøbelig og fin som silkepapir, må hun bare plukke sig en lille buket og én til at pynte sig med.

Højde: 4cm.
Længde: 10cm.

Morsdags bamserne forhandles kun hos Klarborg og hos Kop & Kande. Når en bamsen er udsolgt, vil den gå i dvale i en årrække.


BEGRÆNSET Antal Bamser

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE

 

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?