• Levering 2-3 Hverdage
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Bette Trold 21 cm LykkeTrold

Designer Etly Klarborg Det er med glæde, og en stor ære for mig at designe en Lykketrold. For mere end 30 år siden var jeg i lære hos Thomas Dam, Lykketroldenes far, vi arbejdede sammen i hans lille hyggelige værksted på Gjøl. Han...
Læs mere

Lagerstatus: På lager

399,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Designer Etly Klarborg Det er med glæde, og en stor ære for mig at designe en Lykketrold. For mere end 30 år siden var jeg i lære hos Thomas Dam, Lykketroldenes far, vi arbejdede sammen i hans lille hyggelige værksted på Gjøl. Han lærte mig at tro på mig selv og gav mig mange gode råd som har været til stor nytte i årene frem.

Sponsor: Horten Advokater.

"Hos Horten Advokatpartnerselskab er vi stolte over at være med i Lykketrold Fundraiser til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Vi har hjulpet Klarborg med at få Klarborgnisserne hjem i eget navn igen i 2016. Vi er glade for at kunne støtte Kræftens Bekæmpelse ved at være sponsor på Etly Klarborgs "Bette Trold". – Asger Heine Jensen, Partner hos Horten.

Kræftens Bekæmpelse støttes med 30kr. excl. moms pr. solgt enhed.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE