• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Bedstemor Klarborg nisse

Det at blive bedstemor er mindst lige så stort som at blive mor. Det er en fantastisk oplevelse, at se sit eget barn blive forælder, og kærligheden til den bette nye baby, er kæmpe stor! Det betyder også at man nukommer til at fø...
Læs mere

Lagerstatus: På lager

349,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Etly Klarborg blev2019 selv Bedstemor til en dreng, derfor har hun designet Bedstemor, som en hyldest til alle de mange bedstemødre i verden! 

Det at blive bedstemor er mindst lige såstort som at blive mor. Det er en fantastisk oplevelse, at se sit eget barn blive forælder, og kærligheden til den bette nye baby, er kæmpe stor! Det betyder også at man nukommer til at følge den lille i sin opvækst og at man som bedstemor er med til athjælpe forældrene når de har brug for det.

Vi ved alle at når man kommer på besøg hos bedstemor, så bliver der hygget i fulde drag, der er tid, ro og hjerterum. 
Hos bedstemor er man altid velkommen. Bedstemor giver altid så meget kærlighed og glæde fra sig, og alle nyder at besøgebedstemor!

Højde: 19cm.

Etly Klarborg har designet Bedstemor nissen i samarbejde med Kop & Kande, som har været en trofast samarbejdspartner i mange år. Vi ser frem til mange flere års samarbejde med Kop & Kande.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE