• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Pit & Tut Klarborg nisser

Pit er en lille spirrevip. Når han ser et æbletræ smiler han, og straks sidder han i toppen og ryster alle æblerne til jorden. Tut er lille og nuttet. Hun elsker at samle æbler så der kan laves en god lun æblekage med fløde....
Læs mere

Lagerstatus: På lager

Pris: 149,95 kr

Special Price 99,95 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Han er en lille spirrevip. Når han ser et æbletræ smiler han, og straks sidder han i toppen og ryster alle æblerne til jorden.
Hun er lille og nuttet. Hun elsker at samle æbler så der kan laves en god lun æblekage med fløde.
Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE