• Fragt fra 29,-
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Foredrag - Nisserne fortæller selv – Klarborgs Butik i Hune d. 28. November 2019

Hør en ny side af historien om Klarborgnisserne - Fortalt af nogle af de første rigtige nisser, Etlys sønner.

Læs mere

Lagerstatus: På lager

149,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hvordan har det været at vokse op omgivet af nisser?

Vi vil gerne give jer en oplevelse og et kig ind i historien bag nisserne, fortalt af Etly´s sønner. Hvordan har de oplevet et liv med nisser? Hvilke traditioner husker de og hvor nemt er det egentlig at give børn en uforglemmelig jul? Vi kommer også ind på nogle af de svære tider og hvad vi egentlig forstod af det hele, når Mor og Far kæmpede for deres fælles projekt. Hvorfor skulle vi smide tal i en pose i 1993, og hvad skulle far egentlig med dem? Det bliver sjovt, spændende og helt igennem hyggeligt! 

Torsdag d. 28/11 2019 kl 18.30 - 21.00 i Klarborg butik i Hune.
Foredraget vare 1,5 time, herefter er der mulighed for at handle i butikken.

Billetten udløser en rabat på 50kr. pr. person, ved køb af produkter denne aften. Rabatten kan ikke overdrages og skal bruges denne aften. 

Der serveres glögg & æbleskiver.

Ildsigvej 19, Hune - 9492 Blokhus - Dørene åbnes 18:15

BEMÆRK at hvis der kun bestilles foredragsbilletter, fratrækkes portoen når ordren er lagt. (Man betaler ikke porto på foredragsbilletter).

VIGTIG!! Medbring jeres ordre bekræftelse, da den vil fungere som jeres billet! 

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE