• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Hubert Stedmoderblomst - Klarborg Morsdags Bamse 2021

Han er en lille filur og med sin charme smelter han alle hjerter.
Læs mere

Lagerstatus: På lager

169,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Han er en lille filur og med sin charme smelter han alle hjerter. Især én lille blomst har han altid været glad for, den blå stedmoderblomst. Mellem græs og strå sidder den, men Hubert skal nok få øje på den lille stedmoderblomst, som han plukker med hjem til sin mor, med alt for kort stilk.

Højde: 7cm.

Morsdags bamserne forhandles kun hos Klarborg og hos Kop & Kande. Når en bamse er udsolgt, vil den gå i dvale i en årrække.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE