Nora & Arthur – Julemærkepar Fyrfadsstage

Vi er meget glade for at kunne støtte de danske Julemærkehjem i hele landet og vi er stolte over at vi år efter år kan støtte med flotte beløb i samarbejde med Kop & Kande, som også støtter Julemærkefonden.

På lager

Certificeret webshop

  • Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.
  • Nem og gennemskuelig handel
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Julemærkeparret Nora & Arthur – Støtter med 25kr.

Nora er sød og rar, hun elsker naturen og bliver helt betaget af den skønhed der findes i naturen. Det bedste hun ved er at sidde ved et bål og varme sig med en god ven, eller flere. Det er hygge og godt for sjælen, og der er ro til både at fortælle og lytte.

Arthur er en frisk gut, som aldrig sidder stille ret lang tid ad gangen. Han samler kvist og brænde i skoven, så han kan lave bål hvor han kan sidde i timevis. Sammen med vennerne bager han snobrød, hygger og fortæller sjove historier omkring det varme bål. Det er hygge, ro og nærvær.

Klarborg Støtter Julemærkehjemmene

Vi er meget glade for at kunne støtte de danske Julemærkehjem i hele landet og vi er stolte over at vi år efter år kan støtte med flotte beløb i samarbejde med Kop & Kande, som også støtter Julemærkefonden. Julemærkefonden er med til at give mange danske børn en ny start og især styrker deres selvværd og selvtillid. Børnenes glæde ved at være på julemærkehjem er ikke til at tage fejl af. De stråler, smiler og trives, hvilket vi ikke kunne undgå at blive rørt og imponeret over. Derfor valgte vi at støtte netop dette skønne og livsbekræftende projekt, som julemærkefonden og deres julemærkehjem er. Jeg har derfor også i år designet dette helt særlige nissepar, som repræsenterer julemærkefonden og deres fantastiske arbejde. Køber du dette nissepar støtter vi med 25 kr. i samarbejde med Kop & Kande. Hjælp os med at hjælpe Julemærkefonden og støt denne gode sag. Man kan også donere direkte til Julemærkefonden via www.etlyklarborg.dk. Tusind tak for din støtte! Kærlig hilsen Etly Klarborg & Familie.

Højde: 12cm.
Længde: 21,5cm.

For hver Julemærkepar Nora & Arthur som sælges, støttes Julemærkefonden med 25kr.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE

 

 

Relaterede produkter

Troels Klarborg Nisse
99,95 kr.
Tanya Klarborg Nisse
99,95 kr.
Klarborg Nisserikker 2021
169,95 kr.
Klarborg Årsnissepar 2021 - Mary & Hans
399,95 kr.