Julemærkefonden


Vi støtter Julemærkefonden


Et håndskrevet brev eller postkort hen mod jul er en hyggelig tradition, som vi bør bevare, mener Etly Klarborg. Hun elsker selv som de fleste andre at modtage et kort fra familie og venner – og sidder med glæde og skriver julekort til langt ud på natten, når julestemningen er ved at indfinde sig. Kortene forsyner hun altid med et julemærke for at støtte Julemærkefondens arbejde, der hjælper børn, der har det svært på den ene eller anden måde, fx på grund af overvægt.

”Men det er synd, at Julemærkehjemmene ikke længere får de samme penge ind, fordi folk i højere grad sender en mail eller en sms som julehilsen. Derfor har vi lavet et samarbejde med Julemærkefonden, hvor overskuddet fra de postkort, jeg maler og sælger i butikken, går til Julemærkefonden. Derudover sælger vi også julemærker og indsamler selv penge så vi hvert år kan støtte med et flot beløb. Jeg vil gerne støtte arbejdet med de her børn og samtidig slå et slag for julekortet, som er en hyggelig tradition, der spreder glæde,” siger Etly Klarborg, der selv har besøgt Julemærkehjem et par gange.

”Det er så skønt at se, hvordan børnene trives der og lyser op. De er meget stolte af at have tabt sig, nået deres personlige mål eller overvundet deres mindreværd og jeg håber virkelig at kunne hjælpe lidt på denne her måde, så flere får mulighed for et ophold.” fortæller Etly.


Vi er stolte over at kunne hjælpe


Etly Klarborg støtter også Julemærkefonden gennem isenkræmmerkæden Kop & Kande, siden 2012.  Etly designer hvert år nogle specielle nisser til Kop & Kande, hvor et fast beløb pr. solgte produkt går til fondens arbejde. Samarbejdet har eksisteret i flere år og hvert år samler Klarborg og Kop & Kande mere end 200.000kr. ind alene ved salget af Etlys nisser. Samtidig samler Klarborg også ind gennem deres hjemmeside, hvor man som kunde kan donere et beløb, som går ubeskåret til Julemærkefonden. Her indsamles over 50.000kr. ind hvert år.

“Vi er utrolig stolte af de flotte beløb vi overrækker hvert år, og samtidig bliver vi i familien Klarborg overvældet over den taknemmelighed Julemærkefonden udviser når vi besøger dem. Vi vil gerne tanke Søren Ravn, direktør i Julemærkefonden, for muligheden. Vi er sikre på at vi mange mange år frem vil støtte netop deres arbejde med de skønne børn.” Fortæller Mads Klarborg, mellemste søn af Etly Klarborg.

Vi vil gerne slå et slag for Julemærkefonden – De gør et kæmpe stykke arbejde med at hjælpe børn som enten har det svært, føler mindreværd eller kæmper med vægten. Disse børn fortjener en god stabil opvækst fyldt med glæde og leg, hvilket Julemærkefonden er med til give dem. Det er fantastisk at se hvordan et barn lyser op efter et ophold på et af Julemærke fondens Julemærkehjem. Det rør os helt ind i hjertet, og derfor er netop Julemærkehjemmene en mærkesag for Klarborg. 

 

Støt Julemærkefonden – Det gør vi!

Vi er meget glade for at kunne støtte de danske Julemærkehjem i hele landet og vi er stolte over at vi år efter år kan støtte med flotte beløb i samarbejde med Kop & Kande, som også støtter Julemærkefonden. Julemærkefonden er med til at give mange danske børn en ny start og nye venskaber, som især styrker deres selvværd og selvtillid. Børnenes glæde ved at være på julemærkehjem er ikke til at tage fejl af. De stråler, smiler og trives, hvilket vi ikke kunne undgå at blive rørt og imponeret over. Derfor valgte vi at støtte netop dette skønne og livsbekræftende projekt, som julemærkefonden og deres julemærkehjem er. 

Hjælp os med at hjælpe Julemærkefonden og støt denne gode sag. Man kan også donere direkte til Julemærkefonden via www.etlyklarborg.dk.

På vegne af Klarborg, Kop & Kande og Julemærkefonden vil vi gerne takke alle jer som hvert år bidrager til vores indsamling. Det er vi dybt beærede over og meget glade for. Uden jer kunne vi ikke indsamle penge og hjælpe Julemærkefonden med deres vigtige arbejde.

Tusind tak for din støtte!
Kærlig hilsen Etly Klarborg & Familie.