Klarborg Ansætter

Ledige jobs

 • Studentermedhjælper, Økonomi og Bogføring
   
  Vil du omdanne teori til praksis og være vores nye studentermedhjælper indenfor økonomi? Så søger vi en flittig kollega med flair og interesse for bogføring, regnskab og administration.
  Du vil komme til at arbejde med regnskab i et spændende og udviklingsorienteret miljø - og samtidig få indblik i en spændende virksomhed hvor vi arbejder med produktion og kommunikation af julevarer og hygge. 
   
  Klarborg Danmark A/S
  Du vil blive en del af et lille men effektivt hold af dygtige, engagerede mennesker der alle arbejder målrettet og elsker at evaluere og udvikle sig selv og virksomheden. Dine opgaver vil primært være at hjælpe med diverse bogføringsopgaver og assistere ved opstilling af regnskaber/ kvartalsrapporteringer.
   
  Stillingen
  Vi tilbyder et job med god mulighed for faglig udvikling og indsigt i en moderne virksomhed der sikrer distribution af Etly Klarborgs designs til mere end 400 forhandlere.
   
  Arbejdssted
  Klarborg Denmark A/S, Hjulmagervej 19, 9490 Pandrup
   
  Stillingen er på 8-15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som studentermedhjælper vil du opleve et arbejdsmiljø med forskellige opgaver, som bl.a. vil bestå i:

  ·      Registrering og opfølgning på bilag, fakturaer, indbetalinger, rejseafregninger mv.
  Debitor – og kreditorstyring
  Bankafstemning
  Assistance ved udarbejdelse af regnskaber, herunder klargøring af årsregnskab til revisor
  ·      Assistere ved kvartalsvis momsindberetning
  ·      Ad hoc opgaver og analyser for medarbejderne og ledere i Klarborg koncernen.
   
  Om dig
  Du er serviceminded, initiativrig og har flair for systemer og forståelse for sammenhænge mellem arbejdsgange og processer. Du er brugervant i Excel og har lyst til arbejde med vores forskellige it- og økonomisystemer.
   
  Tiltrædelse 
  Vi forstiller os, at din studieretning er inden for økonomiområdet, og at du har mindst to år (og gerne mere) tilbage af din uddannelse.
   
  Kan du se dig selv hos os?
  Så send din ansøgning, CV og eksamensudskrift hurtigst muligt. Vi screener ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse snarest muligt.
   
  Send Ansøgning til:

  Martin Klarborg på mail: martin@klarborg.com 
   
  Og
   
  Karen Jul Andersen på mail: karen@klarborg.com