• Levering 2-3 Hverdage
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Klarborg Samlerkatalog 2018

Klarborgs Samlerkatalog giver dig et overblik over hele Etly Klarborgs univers anno 2018. Kataloget gør det nemt at overskue sin samling og samtidig kan man holde styr på hvad man mangler og kan skrive på ønskesedlen. I kataloget ...
Læs mere

Lagerstatus: Ikke på lager

15,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Klarborgs Samlerkatalog giver dig et overblik over hele Etly Klarborgs univers anno 2018. Kataloget gør det nemt at overskue sin samling og samtidig kan man holde styr på hvad man mangler og kan skrive på ønskesedlen. I kataloget finder du afkrydsningshjerter, som netop gør det nemt, at holde styr på sin samling. Læs også om familien Klarborg, hvor Etly Klarborg fortæller historien bag Klarborg-nisserne og brandet Klarborg. Etlys tre sønner, Martin, Mads og Mathias fortæller også om hvordan det har været at vokse op i et kreativt og nissefyldt hjem.

God fornøjelse! 

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE