• Fragt fra 29,-
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Klarborg Stor Fødselsdags Dreng

Med denne dejlige og glade fødselsdags dreng kan I fejre jeres fødselar år efter år, og han vil være med til at pynte på ethvert fødselsdagsbord på den store dag.

Læs mere

Lagerstatus: På lager

329,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Livet er en gave og det fejres hvert år til ens fødselsdag. Når familien samles for at fejre fødselsdag, og man som fødselsdagsbarn er i centrum, så er det en dejlig følelse og man hygger sig! Lysene i kagen viser hvor mange år man nu er blevet fejret og samtidig minder den os om, at der kan være mange lys i kagen endnu og at man næste år igen, får en dejlig dag med kærlighed og hygge med familien. Vær med til at fejre dagen og fødselaren med denne nuttede fødselsdags dreng, som flager for den der skal være i centrum – Nemlig fødselaren! Stort tillykke med fødselsdagen til dig. Kærlig hilsen Etly Klarborg.

Højde: 17cm.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE