• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Nissehuset

Nissehuset hos Klarborg

Besøg Nissehuset hos Klarborg

Tag familien med til Moseby og besøg Nissehuset én af de 4 søndage i advent og oplev Klarborg universet på tætteste hold.
Hvis du er heldig ser du måske en af de frække og drillesyge Klarborgnisser i skoven!

Nissehuset i skoven er indbegrebet af jul og hygge! Og siden 2004 har det været åben for besøgende, alle 4 søndage i advent. Mange mennesker kommer hvert år for at få deres årlige dosis julekoncentrat i det eventyrlige hus, hvor Etly Klarborgs nisser tumler rundt i skoven, og freden og roen sænker sig inden døre.
 
Gåturen til Nissehuset starter ved Butik Gammelbo, gennem den dunkle skov af hyggelige stier. Fra start til slut er der skildret, så man ikke burde fare vild. Medmindre en drillenisse har vendt et af dem. Når man nærmer sig Nissehuset, vil man måske kunne høre nisserne fnise eller grine inde fra skoven – Og hvis man er heldig, så får man øje på én af dem! Selveste Julemanden byder jer velkommen ved Nissehuset, og han elsker at snakke med de små og har man været sød, så har han godter i lommen, som man får lov til at smage. Han stiller også gerne op til et billede, hvis man ønsker dette. 

 Inde i selve nissehuset kan man ikke købe de populære nisser, men æbleskiver, gløgg og sodavand. Og så er man velkommen til at blive siddende og bare nyde den gammeldags, hyggelige julestemning. I Nissehuset kan både store og små samle kræfter, få varmen og hygge sig i de fortryllende omgivelser. Man kan ikke undgå at komme i julestemning, hvis man har besøgt Nissehuset – Det garantere vi!


Åben alle søndage i Advent
Fra kl. 11.00 - 16.00

Adresse
Rødhusvej 201, Moseby
9490 Pandrup


Bemærk at der ikke er Handycap toilet tilgængelig. Vi har alm. toilet i Butikken og ved Nissehuset.

Nissehuset

Se hvor hyggeligt der er i Nissehuset i denne video

Video af Nissehuset