Levering / Returnering

Fragt & Levering

Fri fragt i Danmark til GLS pakkeshop ved køb over 399kr. Levering 1 - 3 hverdage.

Danmark / Denmark
GLS Pakkeshop / Afhentningssted : 35 kr. (Fri fragt ved køb over 399kr.) 
Med omdeling / Til hjemmet : 49 kr. (Der er ikke fri fragt ved hjemmelevering)

Øvrige lande / Other Countries

Sverige / Sweden
Delivery : 100 kr. GLS
Levering 4-10 hverdage

Etly Klarborg.dk bruger GLS og dermed deres service og forsendelses takster.
Derfor tager vi forbehold for fejl eller ændringer.

RISIKOEN FOR HÆNDELIG UNDERGANG ELLER FORRINGELSE:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Ombytning af varer 
Ønsker du blot at ombytte varen, bedes du bestille den nye varer på en ny ordre og sende den varer retur, som du ønsker at bytte. Så får du pengene retur for den tilbagesendte varer. På den måde får man hurtigst muligt den nye varer, og vi undgår en lang ombytningstid. 

Er varen beskadiget ved modtagelse eller er der fejl på?
Hvis der er fejl på varen eller varen er i stykker ved modtagelse, så skal du tage kontakt til os på [email protected]. Så sender vi en ny varer hurtigst muligt, og vedlægger en returlabel i pakken. 

Fortrudt dit køb - Benyt vores RETURPORTAL - Bestil returlabel og få returseddel her: return.shipmondo.com/klarborgsreturportal

FORTRYDELSESRET
Meddeler køber etlyklarborg.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler etlyklarborg.dk det modtagne beløb. Hele beløbet incl. fragtomkostninger ved forsendelse til køber. Etlyklarborg.dk dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Klarborg Aps tilbagebetaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.