• Fragt fra 29,-
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Klarborg Årsnissepar 2012 - Ludvig & Karla

Søde Karla er en sød og naturlig pige, glæder sig over de små ting i livet; bare det at samle brænde og dufte skoven, gør hende glad. Lykkelige Ludvig er frisk og glad, elsker at starte tidlig morgen med frisk morgenluft og fuglek...
Læs mere

Lagerstatus: På lager

349,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Søde Karla er en sød og naturlig pige, glæder sig over de små ting i livet; bare det at samle brænde og dufte skoven, gør hende glad.

Lykkelige Ludvig er frisk og glad, elsker at starte tidlig morgen med frisk morgenluft og fuglekvidder. Bare at give sig god tid.

Højde: 13cm.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE