• Levering 2-3 Hverdage
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Malene & Marius i træhus Klarborg nisser

Sampak med Malene og Marius i træhus, incl. mus og grødskål, samt pakker og juletræ.

Læs mere

Lagerstatus: På lager

749,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Sampak med Malene og Marius i træhus, incl. mus og grødskål, samt pakker og juletræ.

Marius er lidt af en charmør og får ethvert lille nisspige hjerte til at banke, når han træder ud på dansegulvet. Han forstår at flytte nissefutterne.

Malene er en bette sjov og festlig nissepige, som elsker at danse. Hun får tit et grineflip, og der er en lille komiker gemt i hende.

Mål på træhus: 21 x 10 x 32,5 cm.

Dette design er en eneret til Kop & Kande – Forhandles kun i landets Kop & Kande butikker og hos Klarborg.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE