Marvin & Melanie - Klarborg Nisser

Melanie er meget sød og kærlig. Marvin er en lille charmetrold med krudt i rumpen.

På lager

Certificeret webshop

  • Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.
  • Nem og gennemskuelig handel
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Melanie er meget sød og kærlig. Hun er kvik, hjælpsom og hun skal helst være med i alt. Intet får hendes lille næse forbi.

Marvin er en lille charmetrold med krudt i rumpen. Han elsker at tumle rundt ude i skoven, det giver varmen og røde kinder. Under hans varme nissehus pibler krøllerne frem.

Højde: 4,5 - 7cm.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE

 

 

Relaterede produkter

Castanie Klarborg Nisse
699,95 kr.
Klarborg Julehygge Jacquard dug 140cm X 220cm Sand
399,95 kr.
Klarborg Babypingviner Futte & Gumbi
149,95 kr.
Klarborg Julegaver - Tilbehørspakke
169,95 kr.