• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Mor Klarborg nisse

Mor er den bedste i verden, hun er kærlig, omsorgsfuld og forstående. Ingen er som mor, hun er fantastisk og en af de dyrebareste personer i dit liv.

Læs mere

Lagerstatus: På lager

249,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Mor er den bedste i verden, hun er kærlig, omsorgsfuld og forstående. Ingen er som mor, hun er fantastisk og en af de dyrebareste personer i dit liv.
Hun passer på dig og hjælper dig på livets vej, og giver dig tryghed og varme. Mors hjerte vil altid følge dig.

Højde: 15 cm

Etly Klarborg har designet Mor & Far nisserne i samarbejde med Kop & Kande, som har været en trofast samarbejdspartner i mange år. Vi ser frem til mange flere års samarbejde med Kop & Kande.

Mor nissen er partner med Far nissen

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE