Navneønsker

Etly Klarborg, den fantastiske sjæl bag Klarborgnisserne og selve Klarborg-brandet, har brugt mere end 30 år på at skabe og dele de mest charmerende og buttede Klarborgnisser. Det hele begyndte tilbage i 1986, da Etly stolt åbnede sin egen hyggelige gårdbutik, og siden da er der blevet født over 300 forskellige nissekreationer, hver med deres eget unikke navn og personlighed.

Hvad der inspirerer Etly til at skabe disse elskelige Klarborgnisser, er hjertevarmt. De er enten baseret på familiemedlemmer, venner hun har mødt, de smilende ansigter i hendes butikker, eller endda de skønneste børn og babyer. Hvert år er vi heldige nok til at modtage utallige kærlige beskeder fyldt med inspiration, hjertevarme historier og ønsker om nye navne, og det er noget, vi værdsætter dybt.

Så, hvis du sidder derude med dit eget specielle forslag eller et navneønske til en Klarborgnis, må du endelig ikke tøve. Vi vil elske at høre fra dig, og vi lover, at hvert eneste forslag bliver læst grundigt og overvejet, når vi skal give nye nisser deres betydningsfulde navne. Vi er en stor Klarborg-familie, og vi vil gerne have dig med på rejsen!

 

Har du mere end ét navneønske kan du adskille dine forslag med semikolon. F.eks.: Navn1;Navn2;Navn3

Se vores persondatapolitik vedr. navneønsker her.