Nissehuset


Det fortryllende Nissehus – Stedet hvor nisserne bor

 

De fire søndage i advent har skoven ved Etly Klarborgs værksted og butik i årevis stået på den anden ende. Årsagen er, at nisserne, der bor her, har travlt med at hygge om deres gæster, drille og lege med alle børn, der kigger forbi. Nissehuset er blevet en tradition, mange lokale forbinder med jul, og som trækker gæster fra hele landet.

Nissehuset i skoven er indbegrebet af jul og hygge! Og siden 2004 har det været åben for besøgende, alle 4 søndage i advent. Mange mennesker kommer hvert år for at få deres årlige dosis julekoncentrat i det eventyrlige hus, hvor Etly Klarborgs nisser tumler rundt i skoven, og freden og roen sænker sig inden døre.

Gåturen til Nissehuset starter ved Butik Gammelbo, gennem den dunkle skov af hyggelige stier. Fra start til slut er der skildret, så man ikke burde fare vild. Medmindre en drillenisse har vendt et af dem. Når man nærmer sig Nissehuset, vil man måske kunne høre nisserne fnise eller grine inde fra skoven – Og hvis man er heldig, så får man øje på én af dem! Selveste Julemanden byder jer velkommen ved Nissehuset, og han elsker at snakke med de små og har man været sød, så har han godter i lommen, som man får lov til at smage. Han stiller også gerne op til et billede, hvis man ønsker dette.

 Inde i selve Nissehuset kan man ikke købe de populære nisser, men æbleskiver, gløgg og sodavand. Og så er man velkommen til at blive siddende og bare nyde den gammeldags, hyggelige julestemning. I Nissehuset kan både store og små samle kræfter, få varmen og hygge sig i de fortryllende omgivelser. Man kan ikke undgå at komme i julestemning, hvis man har besøgt Nissehuset – Det garantere vi!


Nissehuset
Rødhusvej 201, 9490 Pandrup

Åbningstider 2023:

1. Søndag i advent d. 03/12 fra kl. 11.00 - 16.00
2. Søndag i advent d. 10/12 fra kl. 11.00 - 16.00
3. Søndag i advent d. 17/12 fra kl. 11.00 - 16.00
4. Søndag i advent d. 24/12 - LUKKET