Rudolf & Venner Klarborg rensdyr

Rudolf & Venner er julemandens trofaste rensdyr, som hjælper ham hvert år med at glæde verdens børn. De elsker at flyve med kanen og julemanden. Alt er så smukt fra luften og når de kigger op, så lyser månen og stjernerne blinker som smukke diamanter.

På lager

Certificeret webshop

  • Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.
  • Nem og gennemskuelig handel
  • Sikker betaling

Beskrivelse

Rudolf & Venner er julemandens trofaste rensdyr, som hjælper ham hvert år med at glæde verdens børn.

De elsker at flyve med kanen og julemanden. Alt er så smukt fra luften og når de kigger op, så lyser månen og stjernerne blinker som smukke diamanter.

Højde: 4-5cm.

6 ophæng pr. pakke.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE

 

 

Relaterede produkter

Per Klarborg nisse
249,95 kr.
Lauge Klarborg nisse
349,95 kr.
Henriette Klarborg nisse
349,95 kr.
Bella & Asbjørn Klarborg nisser
299,95 kr.