• Levering 2-3 Hverdage
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Simone Klarborg nisse

Hun er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder.

Læs mere

Lagerstatus: På lager

179,95 kr
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Hun er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder.

Højde 9 cm.

Simone er partner med Albert.

NB: Stagen passer Ø4(Diameter) lys og fyrfadslys.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE