• Fragt fra 29,-
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Sirius - Sara Krone Klarborg Tilbehør

Sirius - Sara Krone
Læs mere

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Sirius - Sara Kronelys. (Bemærk, dette er ikke et Klarborg Produkt.) Der skal bruges 2 x AAA Batteri til hver kronelys - BEMÆRK Batteri medfølger IKKE.
Fjern metal-indsatsen i Birkstagen, så er det muligt at sætte lysene i Birk stagen. Dog passer de ikke 100% i stagen grundet bunden på lyset. De er et utrolig godt altenativ til de traditionelle stearinlys.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE