• 2-3 Hverdages levering
  • Fri levering over 299 kr.
  • Byttegaranti 365 dage
  • 60 dages returret

Thorkild og Petrine med snekuglestage Klarborg nisse

Han er en glad og venlig nissegut. Naturen og skoven betyder alt for ham. Han nyder at se de små grantræer vokse sig store og flotte, og duften af nysavet træ er det bedste han ved. Hun er livlig og glad. Hun vil gerne have sin n...
Læs mere

Lagerstatus: På lager

Pris: 399,95 kr

Special Price 199,95 kr

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Han er en glad og venlig nissegut. Naturen og skoven betyder alt for ham. Han nyder at se de små grantræer vokse sig store og flotte, og duften af nysavet træ er det bedste han ved.

Hun er livlig og glad. Hun vil gerne have sin næse i alt. Hun er meget hjælpsom og er ikke bange for at prøve noget nyt. Når hun ser de første snefnug, kommer hendes humør helt i top.

Højde: 11,5cm.

NB: Fyrfadsstage medfølger.

Dette design er en eneret til Imerco – Forhandles kun i landets Imerco butikker og hos Klarborg.

Om designeren

Designeren bag de kendte Klarborgnisser

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem. Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

LÆS MERE